Ψάχνετε την σωστή ασφάλεια?

Απλά μοιραστείτε μαζί μας τις ανάγκες σας σε ασφάλιση και εμείς θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την κατάλληλη ασφάλεια για εσάς.

Ψάχνετε την σωστή ασφάλεια?

Απλά μοιραστείτε μαζί μας τις ανάγκες σας σε ασφάλιση και εμείς θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την κατάλληλη ασφάλεια για εσάς.

Υγείας

Σε συνδυασμό με το ταμείο του δημοσίου φορέα σας ή και ανεξάρτητα, δημιουργούμε ένα ουσιαστικό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα εξασφάλισης της υγείας. Με δυνατότητα για άμεση πρόσβαση σε όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα, ιδιωτικά και δημόσια, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για οποιαδήποτε πρόβλημα υγείας, έκτακτο η προγραμματισμένο. Με κόστος από 19 ευρώ το μήνα, ανάλογα με την ηλικία, εξασφαλίζουμε την απρόσκοπτη αντιμετώπιση κάθε περιστατικού, ανεξάρτητα από τις τρέχουσες αρνητικές οικονομικές και κοινωνικές συγκυρίες.

Ασφάλεια υγείας
Ασφάλεια αυτοκινήτου

Αυτοκινήτου

Ευέλικτα και οικονομικά προγράμματα για κάλυψη όλων των αναγκών σε ότι αφορά την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας και της μοτοσυκλέτας σας από τις μεγαλύτερες εταιρίες.
Απλουστευμένες διαδικασίες με online έκδοση συμβολαίου και πράσινης κάρτας για την άμεση εξυπηρέτηση σας.

Αποταμίευσης

Η αδυναμία συσσώρευσης κεφαλαίου για μελλοντικές ανάγκες όπως οι σπουδές των παιδιών αλλά και η αδυναμία συνταξιοδότησης από τα κρατικά ταμεία, βρίσκουν λύσεις με εγγυημένα προγράμματα δημιουργίας κεφαλαίου και σίγουρου εισοδήματος στη δύσκολη και με πολλές ανάγκες ηλικία της σύνταξης.
Ειδικά προγράμματα ανάλογα με την ηλικία σας και τις δυνατότητες σας.

 Τώρα και η σύνταξη έχει λύση.

Ασφάλεια αποταμίευσης
Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Αστικής Ευθύνης

Γιατροί, δικηγόροι, λογιστές, μηχανικοί, εργολάβοι και άλλοι επαγγελματίες, βρίσκουν λύση στο πρόβλημα του αστάθμητου παράγοντα που μπορεί να επηρεάσει τη ποιότητα αλλά και τη διαχρονικότητα των υπηρεσιών τους. Με μεγάλη τεχνογνωσία αλλά και πρωτοποριακά προγράμματα από εταιρείες leader της αγοράς, εξασφαλίζουμε την απρόσκοπτη και ποιοτική συνέχιση των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων.

Κατοικίας

Ασφαλίστε το σπίτι σας, το εξοχικό σας, το κτίριο και το περιεχόμενο και εξασφαλίστε την περιουσία σας. Με κορυφαία προγράμματα, με μεγάλη τεχνογνωσία και με πλήρεις καλύψεις για κάθε απαίτηση, απέναντι σε κάθε κίνδυνο από πυρκαγιά, σεισμό ή κλοπή.

 Με κόστος από 30 ευρώ το χρόνο

Ασφάλεια κατοικίας
Ασφάλεια επιχείρισης

Επιχείρησης

Εξασφαλίστε την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης σας, προστατευοντας το οικογενειακό σας εισόδημα. Μικρή ή μεγάλη και ανεξάρτητα από το αντικείμενο, οι κίνδυνοι που την απειλούν είναι πολλοί και με δυσάρεστες συνέπειες. Εξασφαλίστε την ομαλή λειτουργεία της, προστατεύοντας το κτίριο, το περιεχόμενο, το εμπόρευμα, τον εξοπλισμό αλλά και το προσωπικό σας, από απρόβλεπτες καταστάσεις.

Ενημερώστε μας

για τις ανάγκες σας σε ασφάλιση και επωφεληθείτε από τα προγράμματα μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Σκρά 78,
Καλλιθέα,
Τ.Κ 17673
Clear Sky

28.56°C

Athens

Clear Sky
Humidity: 37%
Wind: ESE at 2.24 M/S